Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har sin riddare, någon som hjälper en upp oavsett vad som händer i livet, jag har mött min riddare, å ja hoppas att du har mött din!


Riddaren i skinande rustning

Livet har inte varit lätt för någon av oss,
Våra ärrade själar blev en hel.

Vi är de orättvisa livets änglar,
ångestens skapelser,
Bärare av livets hat,
Sammanlänkade genom
Såren som pryder våra kroppar.

Vi är dom som drömmer om kärlek och evig lycka,
Vi som tror på att mirakel kan inträffa,
Vi är dom svarta änglarna på himmelen,
Vi är dom som du undviker,
Vi dyrkar livet,
Vi dyrkar döden.

Vi var två människor,
Svikna av livet,
Svikna av omgivningen.

Två människor,
Två trasiga själar.

Men, två delar kan bli en!!!




Fri vers av Rosa nalle
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-09 10:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må din riddares rustning hålla upp dig i vått o torrt
fint
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Rosa nalle
Rosa nalle