Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar


Mina kinder blev röda
såg nån vår blick
den som var hemlig
den som bara var vår

Kan du se på mig
utan att se mig naken
kan du krama mig
utan att det väcker din lust

Jag kan inte se
utan dig
jag kan inte andas
utan din närhet
kan inte vara
leva




Fri vers av Gigi
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-30 14:54



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Som en deilkatess,rakt igenom...
2010-08-01

  En strimma av guld
En härlig kärleksdikt.
2010-07-31

    ej medlem längre
Jätte fint skriven :3 Den är wunderbar!
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi