Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikter, avsikter och åsikter



galet blåser det
tramsvindar

kring juligröt samlas
bladnissar


själv ser jag ut över
trädtoppar

stoppar strumpor och kläder
förmögna kvinnor


välgörenhetssvammel piper in
till mig den rika och vackra

lilla människan som bara
och enbart


vill väl








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-30 20:19



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Klurig=) Bra skrivet.
2010-07-30

  stenen/ Yv Ericsson
hihi. gillar ordet tramsvindar. jmen avskyr påträngande välgörare..snyggt.
2010-07-30

    hd
spännande, fint
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP