Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort och klart, från en syster som gick hädan



ta bladet i din hand
ta det från munnen

visa mig, tidens tand
ärrade själ, viskade hon


och hon vandrade, som över
marken

och lyste sitt gyllene hår, mot
barken


över backen utanför min balkong
otvivelaktig

mycket finnandes,
mycket här

och nu


såg henne gå ifrån mig
såg,

hennes rygg

öppen, skuren rakt in i
ryggmärgen, ner till slutet


men inget blod rann däri,
ty

hon var en vålnad

nu,


och enbart gjord
av fantasin












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-30 21:44



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
åhh vilken skön bild av en vålnadssyster.
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP