Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppfyll

 

 

 

 

uppfyll

 

ur lotusblom har hon vuxit

 

står precis där sjövida och vattenfall mötas

 

 

hon lyfter

sakta

 

handknopps skymtande

 

vänder ansikte

 

vattendansare väter

 

hon andas ut

 

uppfylld

 

 

 

då vattenfallet lagt sig är hon synliggjord

 

träder världen




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-31 20:43



Bookmark and Share


  Anna*
Fint! Rening, nystart, uppfylld
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser