Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bädda med rosors blad din säng i natt, långt bortom din grav



så snart, mörkret lägrar sig
tätnar över den djupa dal

kryp ner i ditt bo, ner i ditt skal

kom ej upp förrens morgonen gryr
då du har drömt all drömmar klart



var inte rädd, finn modet
i att sova

var inte rädd, ty du lever så mycket just då



och nu innan, finn mod
att gå och lägga dig

finna mod att bädda din säng,
strö rosors blad



och du kommer att leva mer,
du kommer att andas än


i din säng långt ifrån
din grav










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-31 21:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
lysande!
2010-08-02

  T.R Ekman
Mycket,mycket bra...
2010-08-01

  Anders Perols
Fint diktad uppmaning
2010-07-31

  Tillbringaren VIP
mörk och vacker
2010-07-31

  stenen/ Yv Ericsson
tror faktiskt jag ska följa råden i din fina dikt..bra
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP