Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allmän klagan...........kan bli för mycket......


Till en medmänniska



Den som alltid
klagar

på något

eller någon

borde se sig
själv

bottna

djupt

och beskåda
sitt inre

vältra i sitt
eget bråte..

kanske finna

att även du
äger en liten
kärna

av godhet

som vill fram

men skyms av sikten

av din egen spegelbild
och kanske skam.




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-01 21:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bra och väl ordat en del människor ger sig aldrig..inget ät gott nog!
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg