Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bakvattnet av ett destruktivt äktenskap ...




Från död till levande

 

 

det svåraste som finns

- återuppleva

det tyngsta som bärs

av ångestfyllt hjärta

blottat, naket, skärskådat

 

skam för en annans skuld

skuld för en annans skam

enda vägen till upprättelse

blotta, klä av, granska

 

acceptera min skuld

återbörda den falska

 

bli ödmjuk inför mig själv

se tillkortakommanden

skador och ärr

 

ändå förlåta

 

inte det som varit

- mig själv

 

gå vidare

 

med rak rygg

utan blytung ryggsäck

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 186 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-02 00:18



Bookmark and Share


  firefire
känner igen så mycket,så väl..du beskriver allt så bra och det är en viktig text,som många skulle behöva läsa,de som ännu är kvar i det destruktiva,det som aldrig kan bli bra igen..de som inte törs ta steget och gå vidare..jag och du gjorde det,lite olika historier men ändå så lika..bra Anna!
2010-08-04

  walborg
Fin text!
2010-08-03

  Åsa Pyke
Huff, den visste var den tog. Väl genomfört! Att förlåta sig själv och lära sig att lita på sig själv är mycket svårt, har jag upptäckt.
2010-08-02

    ej medlem längre
Jag håller med "kommentaren" att förlåta sig själv är nog det svåraste som finns!


Hälsn. Ann
2010-08-02

    ej medlem längre
Bra skrivet, att förlåta sig själv håller jag med om är det svåraste...
2010-08-02

  Johan Bergstjärna VIP
Bra text, som ett mantra, som många skulle behöva ta till sej...
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*