Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vackert vissnar


av kärlek, av kärlek, det finns ingenting
känslan jag saknar vill inte bli min
den trötthet jag känner vill vakna igen
men slumrar och drömmer om framtiden
blomman jag plockat, vissnade och dog
förundrades av livet, jag grät fast jag log.
när vackert vissnar,
när tid stannar till
gråter jag av förlusten av det som jag vill




Fri vers av candela
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-12-08 13:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag har nog skrivit det tidigare, men kan bara hålla med nedan,
vakert med rim som inte blir krystade

igen och framtiden, bryter lite fel i min mun, men beror nog hur man läser.

betyg 4 1/2
2005-12-08

    Nicklas VIP
Håller med föregående, du rimmar fantastiskt!

Känner olycklig kärlek i dina ord. Hemskt =/
Saknaden lär vara näst intill outhärdlig, men det kommer att ordna sig.

blomman jag plockat, vissnade och dog
förundrades av livet, jag grät fast jag log.


Så otroligt vackert, men ack så smärtsamt!
2005-12-08

  Tove Meyer VIP
du lyckas alltid med att rimma på dett sådär vackert underbart sätt utan att det blir för sentimentalt eller klyshigt....
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela