Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

digitala ord på okristliga tider


\"jag tar över härifrån\" sa jag

satte mig ner sakta och såg ut över situationen
det är rollerna vi spelar

blir förbannad över din rådlöshet
det borde väl vara tvärt om?

\"hur tänkte du?\" undrar jag
du visste inte, tänkte nog inte alls.

ibland är det som att de osynliga sociala reglerna
bara inte går att applicera på dig

förnuft
moral
eftertanke

en virvelvind av stunden

jag fångades ibland
men det var då
man kan inte leva på luft och drömmar

Innan jag insåg att det var förmågan
att trollbinda och slå isär som var förödande

jag tog tillbaka.
gick vidare

ser mig om ibland,
efter att du
skickat digitala ord
på okristliga tider

men jag tog över
sade orden
och avstår fortfarande ifrån att svara




Övriga genrer av candela
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-19 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

candela
candela