Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

impulsiv


Jag har för mycket kärlek
men tyvärr också allt hat
Hur ska man kunna välja sida
När man håller med om motsattserna på samma sak

Jag vet vad jag vill vara
Men bara för en dag
För nästa morgon när jag vaknar
är det nya dagens lag

Att bli styrd av impulser
finns inget som jag hatar mer
Men bara dar som denna
För idag är det allt jag ser

Jag vill va sann mot min impuls
Men också vara sann mot dig
vill finnas där för alltid
Min impuls den dödar mig




Bunden vers av robin_rl
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-02 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ligger impulsen nära naiviteten?
2013-11-26

  amber
gillar ärligheten.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

robin_rl