Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

implodera

Hur ska vi lyckas behålla känslan
Det är för mörkt här idag
Vill bara krypa upp och implodera
Trotts att denna känslan är mig van
Så tar jag vägen hit var gång
Varför kan jag inte välja rätt
Varför kan jag inte unna mig eran lycka
Låt mig se allt på ert sätt

Vårt liv tillsammans var långt ifrån perfekt
men du skänkte mig viljan att förändras
Tro inte att jag glömt dig
trotts att du har flytt mig
jag tänker på dig varje dag nu
men jag börjar sakta glömma ditt skratt
Mörkret kommer bara närmre
Det blir en lång och frusen natt

Saker jag hatade då är det jag saknar mest nu
Önskar bara du vågat ta mer platts
Det var aldrig med vilja du fick skuggan
Bara att jag visste vad jag ville ha
Och Tyvärr vill jag ha allt
och det finns ingen som kan ge mig
För får jag varmt vill jag ha kallt
Jag kommer aldrig riktigt se dig

Först måste jag lita på mig själv
och tro att jag förtjänar all din kärlek
jag har alltid älskat dig trotts mina snesteg
Men börjar tro att det inte är så du ser på det
Och hur kan jag tro nått annat
När du säger det rakt ut
Så snälla låt mig implodera
och allt detta kan ta slut




Fri vers av robin_rl
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-01 19:10



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt underbart skrivet..
STORA APPLÅDMASKINEN PÅ

kb
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

robin_rl