Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brudslöja

 

 

Vitskir

 

böljande

 

som vatten flödar

från källa till hav

 

fångas

av sommarbris

 

fladdrar ljuvt

när måttet fylls

 

sommarljuv fägring

falnar mot afton

 

torkar

och stelnar

i sin form

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anna*
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-03 00:15



Bookmark and Share


  firefire
ännu en vacker text om naturens under,älskar allt vackert som finns som blommor och träd och djuren..fin bild därtill måste jag säga också!
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*