Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara att skriva kan hjälpa


förvandling




om morgonnatten
03-04
glider jag ut ur sängen

går darrande bort
stänger och låser dörren

vid frukostbordet sitter dom
jag inte kan motstå

jag vacklar fram med ett illa grin
äter upp dom allihopa

då jag samlat varghunger
sen spöktimmen slog

jag öppnar struparna
med min halva människomun

tänder...läppar...tunga
nu plötsligt min käft

du vaknar av slafsandet
jag ber dig stanna kvar

det här får ingen se
DET HÄR FÅR INGEN SE

du skriker "din jävul !
har det börjat nu igen ?"

jag slicker mig om nosen
torkar mig med svansen

kubbar ut i morgondimman
med blodigt tryne, starriga ben

gråtandes...ylandes...hjärtskärande
som bara en sån kan

som samtidigt ber
om förlåtelse...förståelse...hjälp

månen slocknar
solen torkar mina tårar

jag går till jobbet i kostym
kallar in första patienten




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-02 22:32



Bookmark and Share


    Niklas H
ja herregud, är det om mig själv jag läser... ja, jag tror ta mig fan det. grymt väl skildrat Gunnar
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP