Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

augusti

utifrån balkongen
känns augusti vinden
något kylig
mörkret sänker sig
över soldränkt engelsk pelargon
natten nalkas
dags att stänga till
tända värmeljusen
slumra in




Fri vers av mariasan
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-02 23:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2010-08-17

  Frans Nilsson
vädigt fin, vackert slut, härligt mjuk
2010-08-03

  sellout
gillas! mjuk och fin i all sin enkelhet
2010-08-02

  Gawain VIP
Soft!
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan