Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




mitt hjärta.....en trasig historia

 

 

 

 

 

 

ännu en natt har kommit

och

kanske måste jag inse att jag aldrig kommer att hitta hem

 

jag vandrar oupphörligen vidare      vidare

i kretsar och trevar längs husens konturer

 

              

                                        kan jag anpassa mig till livet

 

 

nu sätter oron in igen

i vems händer överlämnar jag

mitt hålögda hjärta 

 

i hjärtat

ett bottenlöst hål

 

och jag vet inte alls

hur

jag skall laga det

 

inuti

vildblommans kalk    doftande

lägger jag det

gömmer

för alla dem som inte vill se

 

blombladets sidensträva yta

lämnar rysningar längs kamrarna

 

jag måste använda mina vingar

så att såren på mina fötter kan läka

 

vem

smeker

mitt hjärta

 

                          

                                         under körbärsträdet blod

                                         blod längs rosengången




Fri vers av Aisha VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-04 00:38



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
känsligt och berörande, vackert
2010-10-02

  issac.a.m
berörande ...och underbart
2010-08-08

    ej medlem längre
Jag tycker mkt om denna vackra dikt... naket.. vilset.. oroligt.. sökande.. trevande .. längtan
2010-08-04

  Suzy med punkterna
Berörs alltid av dina ord som är så starkt känslosamma.
Den här var något utöver det vanliga vännen, oj.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP