Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara vara i Vara var då fotot blev till =0)




Att bjuda upp till dans

 

 

Varje gång jag svarar på hans påståenden

bjuder jag upp till dans

 

Har aldrig sett det så förut

men inser nu att jag dansat

mycket mer

än jag någonsin önskat

 

Medberoendevalsen

har varit förnedrande

men ingen har förklarat

så praktiskt

att jag kunde omfatta det

 

Nu ska jag inte dansa mer

så vida det inte är min önskan

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anna*
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-03 17:45



Bookmark and Share


  firefire
bra! och den här gången klarar du det! I know it!
2010-08-04

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Att vara medberoende ær mer æn att vara beroende. Starkt Anna.
2010-08-04

  Lars Hedlin
JA bara det man själv vill..en mycket fin insikt...
2010-08-04

  Annica Ström Kvarnström
Skön insikt!
Så lätt att fastna i valsen!
2010-08-03

    Max Poisé
no more Mr Nice GuY!
2010-08-03

  walborg
Klokt. Att bara säga nej tack, jag dansar inte. Så enkelt när man kommit på det.
2010-08-03

  T.R Ekman
Dansen håller livet upprätt...
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*