Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkedroppar

 

 

Varje liten droppe

mjukvarm

glider sakta ner

lägger sig som olja

över kallhamrat stål

 

Saltmjuka droppar

faller med tvekan

sotfärgade

kindrandande

smärtlösande

 

Varje liten rännil

av samlade droppar

uppfångade

i kärlekskärl

omvandlas till styrka

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anna*
Läst 141 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-04 11:13



Bookmark and Share


  Halv
Oj vad vackert och inlevelsefullt!
2010-08-10

  Blåbäret
det är så bra, sant och mjukt lutande mot det urstarkas källa
kan så känna det du skriver
2010-08-04

  Sonja Sidorow Lapington
du når mig smekandes i själen
2010-08-04

  firefire
ja de styrkedropparna är ganska sköna att kunna ta till ibland,även om man ju faktiskt inte har nåt vidare val..det är skönare i allafall med de yttre än de inre,de som bara bränner och tär..
mycket fint beskrivet av dig,ursäkta en lite snurrig kommentar!
2010-08-04

    J. Herward
instämmer med följande kommentatorer och njuter av läsningen:)
2010-08-04

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vackert och kænslofullt...kroppselexir som ger styrka:)
2010-08-04

    ej medlem längre
Bra benämning för tårarna! Det ligger mycket i vad du säger!


"Varje liten rännil

av samlade droppar

uppfångade

i kärlekskärl

omvandlas till styrka"


Hälsn. Ann
2010-08-04

  Tillbringaren VIP
Styrkedroppar var en otroligt smart omskrivning för tårar.
2010-08-04

  Lars Hedlin
Smaken av nektar :)
2010-08-04

  Vildand VIP
Din text får mig att känna smaken av salt ... känslor med klar doft i krus, bevarade och väl omhändertagna.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*