Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Ett
fotspår

snart

även det
är borta

vinden
sopar rent

som om
inget hade

hänt

tystnad
stillhet

ett
varande

jag ser ut
i oändligheten

tystnad

stillhet.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 221 gånger
Publicerad 2010-08-04 21:33



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Härlig lågmäld dikt om det existensiella.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e