Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




mina ögons sedda bilder...

 

mina ögons sedda bilder

av naturens givmildheter

lämnar värme åt mitt hjärta

när en mamma minns sin barndom



att slita för en välbärgad

och få känna sig förminskad

hon berättar fylld av vemod

om hur mänskor kan sig bete



men skillnaden på avträdet

kan hon visst och sant skratta åt

i hembygdens vackra landskap

hon pekar och minns allt så stort



men skolvägen genom skogen

var så lång både då och nu

 

(c) tk.


 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-04 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den här texten, får mig att minnas samtal jag hade med min kära mormor!


Hälsn. Ann
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra