Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i mörkret.

När man står mitt i mörkret
utan ork och utan hopp,
vem hjälper en då igenom en själv?


Varför ska man behöva famla sig
fram i det mörker livet ger en.


Kan vi inte bara hjälpa varandra
att lysa upp den långa vägen till slutet?


Jag behöver den hjälpen nu.


Jag behöver hjälp att
komma igenom mig själv.


Jag vill hitta min väg igen!!




Fri vers av Rosa nalle
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-04 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosa nalle
Rosa nalle