Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(bara sånt jag tänker på när det regnar och jag sitter inomhus med en kopp kaffe och en bok)

jag brukar leta efter hemliga meddelanden i alla böcker jag läser, något som inte alla ser, något som är gömt mellan textraderna av självklara meningar och ord. om jag var en författare skulle jag gömma små ledtrådar i böckerna jag skrev, som skulle leda till ett litet gömt hus, där jag skulle sitta och vänta med en kopp kaffe. eftersom jag skulle gömma dem så bra så skulle såklart bara de allra bästa personerna förstå, och jag skulle sitta och vänta tills det knackade på dörren, och öppna, och säga "jag har väntat på dig"




Övriga genrer av Livia.W
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia.W