Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går fortare och fortare tills det inte går att stoppa Och du störtar neråt utan kontroll


Allting bara virvlar förbi när jag faller ner i mig själv

Jag faller

Griper hjälplöst efter något i mörkret
Och jag får tag i något
En hjälpande hand sträcks ut för min skull
Men jag är alldeles för tung
Och jag faller för fort

Det blir för jobbigt att hålla emot
Så jag släpper taget igen
Och skuggorna omsluter mig




Mörkret är så mycket större än mig
Och det blåste ut ljuset
Som jag hade inom mig.




Fri vers av Livia.W
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia.W