Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

varför
ska du vara så mycket mer
jag är så ostadig
bräcklig
skev
fel
du är
fin
och
elak
elak elak elak
jag önskar jag kunde vara elak.
jag kan bara
gråta och
säga förlåt för att jag finns.
förlåt.
förlåt världen,
det var inte meningen.
det är inte meningen att finnas till,
det bara blev så.
jag lovar, det ska inte hända igen.
men hur mycket jag än vill
så kan jag inte försvinna
utan att behöva var modig.
och det är det sista jag är.
jag är
feg
feg
feg
jag är feg och dum och äcklig.
du är fin. lovelylovelylovelylovely.
fin och kall, som en istapp
glittrande och vacker,
men om man slickar på dem
så sitter man fast.
det gör jätteont efter en stund
när man märker hur kalla de är.
det enda som kan få en att släppa taget
är att någon häller något varmt på det.
något som får dig att smälta bort.
att försvinna.
försvinnförsvinnförsvinn.
jag hatar dig.
jag älskar dig.
jag hatar att jag älskar dig.
jag hatar mig.
jag vet inte
allt är ju så jävla förvirrande




Fri vers av Livia.W
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-05 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia.W