Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt godis

Har du smakat på gammalt godis?
Det kan visa sig godare än väntat.
Prova att le åt ett gammalt minne!
Funkade det? Kände du den söta
smaken av klubban du snodde
för fem år sedan? Det gjorde jag.
Har du smakat på gamla minnen?
Det kan smaka sötare än du väntat dig.




Övriga genrer av Livia.W
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 19:42



Bookmark and Share


  Miichaelah
fan vad duktig du är!!
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Livia.W