Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smala fingrar

Smala fingrar

Drar mig tillbaka

Till jordens yta

Från universums

Ensamma salar

Där ingen vet

Vad kärlek betyder

Vad medlidande är

Eller vad du känner

Just då, då i nuet.




Övriga genrer av Livia.W
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-08-08 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia.W