Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt torn

Jag hade byggt ett torn av glada minnen
Lagt dem ovanpå varann
Och högst upp stod jag
Tills någon någonstans
Bestämde sig att mitt torn var för högt
Och puttade till det
Bara en lätt knuff

Det vinglade

Och jag föll

Jag tror det syntes utanpå
Att jag var på väg neråt.




Fri vers av Livia.W
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 22:57



Bookmark and Share


  Lady Alassa
bra! all right!
mera medglädje i tillvaron är min fråga eller....
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Livia.W