Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klinik

 

Genom fingertopparna
talar barken
om.

Mot kinden
stenen,
under löv,
mot jord:

all vetskap.

Så nynnar platsen själen
och skriket,
som nyss,
har redan lämnat
och blicken möter
åter.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 21:41



Bookmark and Share


  rockpuppy
Vacker i sin enkelhet. tack.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke