http://poeter.se/exhibition.php?writerId=29519

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utställning bilder Regndroppar http://poeter.se/exhibition.php?writerId=29519




Tysta tårar

 

 

Tårefloder

mynnande i hud

 

rinnande

ryggråt

 

varmkalla tårar

genom handflator

 

ångestpärlor

skimrande

 

ansiktshudens

smärtskrik

 

sen dagen

då trygghetsvärme

gestaltat i varsamhet

öppnade

ögonportarna

 

fascinerande

tårepärlor

 

smärtskimrande

 

evighetsvarma

 

ändlighetsläkande

 

multidecennierlång

sorgeprocess

 

av nödvändighet

tröstlöst given

 

ursprungssorg

öppnade dammluckor

tysta tårars befrielse

smärtminnelösande

 

så till sist

glädjetårar

uppfyllda längtansdroppar

vid återförenande

 

barnsång glittrar

tårtorkande

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anna*
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-06 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tårars helande i glädje och sorg i denna text!


"så till sist

glädjetårar

uppfyllda

längtansdroppar

vid återförenande"


Hälsn. Ann
2010-08-06

    Max Poisé
här är texten jag ska referera till när jag får frågan varför tårar finns!
Grymt diktat!
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*