Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar bara.. Här följer några ord som kan hjälpa dej, men som senare lär stjälpa dej..


Jodusåatt..

Om du råkar välja en väg, där någon annan
råkar befinna sig:
Kör inte om! Kör över! Annars kanske han har
en chans att komma ifatt längre fram och konkurrens
är inte bra. Det skulle minska dina egna chanser.
Monopol är bra!

Demokrati är för de svaga! I ett vägval bestämmer alltid
den starka vägen helst på bekostnad av den svaga.
Ty den svaga KAN växa sig stark och kräva sin rättmätiga
del av kakan.
Lev efter devisen:
Inga Armar - Ingen Kaka!

Tryck ner och förringa. Härskarmetoder fungerar alltid på
de svaga. Anklaga dina närmaste och gör dem beroende
av dej. Se till att skaffa hållhakar på dem. De kan du ha
nytta av i framtiden.

Tillåt aldrig att någon tvekar.
Ty att tveka är ett tecken på svaghet
och svaghet kan inte accepteras.
Den enda gången då tvekan
accepteras, är när du själv tvekar.
Ty då tvekar du inte: Du väljer väg!

Skaffa ett bra yttre.
En kuvad och viljelös fru samt kuvade barn.
Ett jobb i ledande ställning som du
fått genom ett tillsynes hårt liv är ett måste!
Påpeka gärna för dina närmaste att dina föräldrar
var svin, att din pappa slog dej, att dina
leksaker var trasiga och att sanden i sandlådan
du lekte i bestod av betong!
Det är alltid en ursäkt för ett
dåligt beteende som vuxen!

Slutligen... Det allra viktigaste!
Förlåt ALDRIG! Kräv gärna ursäkter av andra.
MEN FÖRLÅT ALDRIG!





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-25 19:10



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Glömde säga att
jag älskar din humor
ironi och självdistans ;-)
2011-08-01

  Stjärnöga
ja nog stjälper de orden allt..
som en manual för terrorister..

och det finns gott om sådana
i vår värld tyvärr

terror är bara för de
verkligt svaga stackarna..
en mask att dölja sin
ynklighet bakom..
som galningen i
Norge tex :(

Den starke behöver
inte andra..
hon/han står på egna
ben och har kärlek
över för sin granne!

för ALLA behöver vi
Kärlek! :)
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders