Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosdal

 

målar

purpur

 

tar struptag om

sorgkant

 

tvättar

scharlakan

 

åderlåter

ångestnatt

 

drömmer

rubiner

 

bygger ringmur

av lovsång




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anna*
Läst 164 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-08-08 00:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Skaver

bort


delar av ljuset
tar


tag i

näsduk


som blottar

tårar
sövd minne
om dröm
letar sig
in
2010-08-08

  Blåbäret
vilken omfattande genomgång
och i momenten finns mening och mål
med medvetenheten i sikte
och förtröstan i hjärtat
2010-08-08

  Tillbringaren VIP
Snyggt ordvrängeri.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*