Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem födde daggdropparna?

Vem födde
daggdropparna?
Vem satte en gräns
för havet?

Säg mig, var går vägen dit
där ljuset bor?

När jordens grund lades
var fanns vi då,
du
och jag?

Så vilka är vi
som tar till
stora ord,
som skrävlar
högt,
av stolthet
Över
vår jord.

Små dammkorn i
ett oändligt kosmos
vars
oändlighet
borde få oss

knä.

Vi talar ord utan
kunskap, men borde
istället

ödmjuka

fråga
vår väg.




Fri vers av helenita VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-07 10:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
visdom med skör...förlåt skönhet...ja eller skörhet
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP