Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när längtan blir till nästan besatt....


Längtan

Längtan

När längtan blir för stark
kommer gråten

djupt innerligt

alla tankar

som kastas fram och åter

för stora propotioner

mörkret tilltar

ilskan kliver på

som ett struptag
i gråtens arma hals

jag blundar
ligger orörlig

trött

stiger upp
när kontakten
med mitt innersta

gett mig skäl
nog
att åter ta
plats

där allt är som vanligt
mera nyanserat
mindre makt

över mig
och självet.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-11-20 17:32



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
väldigt bra beskrivet
väldigt intresangta
insikter du har
2005-11-27

  Cris
Bra beskrivet. Man kan bli nästan besatt. Längtan kan vara svår, väldigt svår...
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg