Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndstagande

 

med ljusets hastighet
fjärmas människor
när de inget mer har att säga varandra




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-07 21:24



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ibland skulle man nog behöva våga att dela tystnaden, den skrämmande tystnaden.
2010-08-08

  Ingela Svenson VIP
Ja stumheten, den tynger våra liv allfför ofta!
2010-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Vill inte ta avstånd.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger