Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland öl och vin


jag vill också njuta av stunden
fånga känslan
finnas där bland folk
vara social
beblanda mig
känna tillhörighet
ensamheten är så påtaglig
där bland öl och vin
mitt emellan massa svin
längtar trygghet
längtar hem
orkar inte bry mig om
folket som flyr sina
dricker uppmärksamhet som tidsfördriv




Fri vers av mariasan
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-08 23:29



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
En välbekant känsla av ensamhet och den stora längtan efter att "hitta hem".
Hoppas att du får göra det. Snart.
Gillar.
2010-11-07

  Frans Nilsson
du sätter fingret på en vanlig företeelse som utspelar sig dagligen runt om i landet. sista meningen är väldigt bra! applåd
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan