Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimma




blicken säger mer än några ord som ser rakt in till naken själ


blottat hjärta till förföriska sinnen


skrattet värmer till leende likt morgonstrålar lekandes över spegelblank vattenyta


blick mot skyn som följer morgondimma formad naken kropp fångandes ett hjärta







Fri vers av JNI
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-08 14:35



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilket uppvaknande
och därmed stannar morgonen i ens famn
med den oförställda lyckans leende
må det aldrig klarna :)
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI