Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kickars baksmälla



ser och upplever relationer som spricker


finns där med glädje, sympati och peppar likt en duracell-kanin


lever i ensamhet där drömmen om idylliskt själamöte ska infalla


söker kickar i livet till avsaknad av drömmens verklighet


vaknar med kickarnas baksmälla


fortsätter stötta andra i nödens lag


glöm aldrig bort dig själv







Fri vers av JNI
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-01 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI