Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden inlåst


vaknar
saknar
vaknar
saknar
glömmer
gömmer
glömmer
gömmer
saknaden
i
en
blå
bok
med
lås




Fri vers av mariasan
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 23:26



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
annorlunda diktat, gillas
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan