Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växa i (när själen expanderar)

Suget vrider sig
likt en avsliten mask
kring fingret

upp i spiral
i färd mot hjärnan


raklånga
skuggande
omvända
cirkulära
mörka
trånga
öppna

funderingar

knådas in i degen

bakas in i det som var,
i det som kommer

kastas ut i tyngdlöshet


svävar igen.




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP