Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.........Läpparnas poesi.....

 

 

 

jag offrar mina läppar

 

för dessa rader till dig

 

i ordlöst samförstånd

 

kom vi  nära  varandra

jag sökte igenom mina fickor
det fanns inget att skriva med

bara tystnaden härskade mellan oss

 

du räckte fram din mun
och på dina läppar skrev jag två verser för dig

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 856 gånger och applåderad av 60 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-24 18:18

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
bara så fint vännen en sån pärla till dikt, lyfter på hatten,
2010-08-12

    ej medlem längre
fint
2009-08-22

  Cosmic Johanna
En stjärna som passar denna orginella poet.

applåder!

Dina dikter tål att läsas flera gånger.
2009-08-22

  Blodros
..innerligt!
2009-08-07

  Carola Bouvin
Du är en mästare i det du gör, du glädjer många med dina fina rader.
2009-04-29

  Ellen Vivelavita VIP
Laddad med attraktion! *bzzzt*

*bokmärker*
2009-03-29

  ~Hope~
slutet, mr Lindeman, slutet är helt, helt jublande underbart=)
2009-03-26

  Miss Mod
Detta var sannerligen poesi genom "mun mot mun" -metoden.
2009-03-24

    Erika H
Men åhh va härligt vackert skrivet. Mjukt och ömt. Blir alldeles gosig inuti.

Härligt!
2009-03-24

  VampyrÄngel
vad ska jag säga ?
det är så fruktansvärt bra så
jag vet knappt vart jag ska ta vägen!
2009-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skrivet klappat
och klart då måste
allt ta fart bli, som texten:
Ja helt visst underbart!
**********************
2009-03-24

  Bodil Sandberg
mjuka varma rader..den ordlösa stund så oerhört poetiskt skildrad ..jahelt bedårande!!applåder!
2009-03-24

  Svartsilver
denna var ju rent ut sagt sexig.
2009-03-24

  -Ulla Tilemo- VIP
Å, den här texten tycker jag om. Utan förklaring, utan analys, jag bara gillar den! Bokmärke
2009-03-24

  Cosmic Johanna
Magiskt....

du har lyckats igen med dina dikter!

Din nya bild passar det inre i dig:-)
2009-03-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket fin överlämnande kärleksdikt.
Lyckliga mottagare.
2009-03-24

  Blåbäret
vilket överlämnande...ett ordlöst samförstånd där orden flödar i sitt outtalade tillstånd...vem behöver penna och papper? inte du verkar det som...
2009-03-24

    leelee
Ja...ibland når man inte varandra på annat sätt...och att räcka fram munnen visar ju att man vill fast man inte kan....tänker jag.
2009-03-24

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-24

    ej medlem längre
Vacker text! applåd!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP