Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högerdiktaturens grepp över Sverige har hårdnat ! (En uppdiktad skräckvision)


Sverige 2025 : "Vänsterfolk interneras eller avrättas direkt på gatorna !"

Sedan högerkrafter i den sittande borgerliga regeringen, helt, tagit över makten och avsatt de fåtaliga liberalerna och mitteninriktade, har denna regering kallat in Sveriges yrkesarmé, ledd av pålitliga högersympatisörer . Inom några dagar har en total politisk omsvängning skett, en högerfascistisk regim har tagit över .Alla aktiva vänsterpartier har förbjudits ,från SAP och vänsterut ! De ledande företrädarna har redan avrättats, i tysthet, och nu vidtar en progrom mot alla vänstermänniskor !
FN har protesterat, visserligen lamt, från USA hörs ingenting,ej heller från Ryssland .

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-09 15:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då skulle du ha varit med på Kungen i Sandviken natten till den 31/7.
De vänsterextrema är de mest aggressiva.
De stör och attackerar andra gruppers möten, precis som Hitlers stormtrupper gjorde i Tyskland på trettiotalet.
Ändå säger man sig bekämpa nazism och fascism.
En samling äckliga hycklare.
2010-08-09

  Mats Henricson
Jag ska inte starta någon onödig debatt kring detta, men även rassarna härjar rätt friskt, med attentat mot gayklubbar och vänsterpartiers kontor ! Samt förföljelse av Exit-aktiva (Exit är en förening som hjälper f d rassar som vill komma ifrån rassarna) .
2010-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Som det är nu är det vänsterextremister som attackerar och vägrar att acceptera demokratins spelregler.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska