Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på förekommen anledning



det finns utbildat pyskologfolk
terapettrar och klokiloger
fitteruttans filologer
och andra osäkra taskstollar
som bara borde byta jobb
om det stämmer som dom säger
att livet är värt att leva...

kan de inte tala självmord
så kan dom ingenting





Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-10 17:21



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
jag älskar titeln, jag tycker att det är ett sånt fantastiskt uttryck
och tänk att det finns så många olika trudelutter:)
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP