Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i taget

 

 

dagen är till ända som varit tung och svår

jobbat med det kända, fällt en och annan tår

 

förhandlat med den ena, hittat tid med en ann

väntat på den sena och gjort allt jag mänskligt kan

 

pratat med en kvinna som bar en uniform

skulle kunna vinna på att uthärda känslostorm

 

sörjde uteblivet möte med en vän i sjukhusbädd

besökte sen en göte gick hem utan att va rädd

 

så önskar jag er alla en vederkvickande natt

när stjärneögon falla du hör - God Natt Min Skatt!

 




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-11 01:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En tusenmila färd börjar med ett litet steg!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*