Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stod precis där en bit längre bak vid ett minimalt räcke på en resa i början på 80-talet =0)




Mitt Grand Canyon

 

 

forsens färd genom landskapet

oupphörligt strid

gräver sig ner i berggrunden

undersköna dalgångar skapas

flodens slingrande mjuka flöde

urholkar stengrund

uthålligt

för var smekande sekund




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 170 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-11 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, målande beskrivet!

Jag har inte varit där än, men var uppe i Rocky mountain i
norra Colorado också en underbar plats ...

Hoppas jag får komma dit en dag!


Hälsn. Ann
2010-08-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Det har varit min dröm länge att se detta och du beskriver det så vackert !
2010-08-11

  Lars Hedlin
Vackert och innerligt!
2010-08-11

    ej medlem längre
Poetiska ord om en storslagen plats. Många tankar och känslor uppkommer i så märkligt vacker natur.. (var själv där 1978)
2010-08-11

    Max Poisé
Den vilda lägerelden fryser aldrig och jag njuter av de bilder du målar.
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*