Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en process


ATT DU SER MIG


Azurblått bländar mina gröna ögon
havet var vänligt just idag saltet jag
kan flyta på med,
bar överkropp

turkost glimmar havet rätt i mina ögon
jag slås av häpnad vilken kraft den har
på min själ som
lyfter sig

med blanka blad ser jag mitt liv i reprise
en ond dröm blandad med stänk av glitter
luften står hög idag.
jag andas

Själen står i lågpris försäljning omgående
bud ta emot gärna för jag står inte ut att
leva i känslan,
och kropp

dagarna tycks ändlösa jag är ingenting en
osynlig stjärna blinkande svagt bortom den,
svarta natthimlen

en gång fanns det ett hopp om lyckans liv
värmen brevid mig en svepande filt runt
min skrikande,
nakna kropp

värmen omslöt mig en stund inatt men bara
på ögonavstånd det var nån annan som fick
den varma filten med en kropp,
mot sig

jag ser på er som lever medans mitt eget liv
är täckt av lager på lager med späck
för att skydda mig,
från verkligheten

vaknar trött somnar orolig som ett litet barn
ihopkrupet utan någon harmoni,det ända jag vill ha
är närhet tilit och kärlek och att du,
ser mig




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-11 18:06



Bookmark and Share


  PPQ
riktigt bra text:D
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen