Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var horan stan sa man

solsken i mig
av dig
om evighet finns
så älskar dig även där
utan mobiltelefon




Fri vers av Michael Lilja
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-11 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja