Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sammanlänkad

mitt medvetande
når dina innersta rum

ser bortom fasaden

djupare än någon annan
borrar jag mig in

fäster en tråd
på din hjärtekrok

och hoppas det räcker
för att hålla mig kvar

sammanlänkad




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-12 12:38



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart! Starka bilder skapar du ... =0)
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii