Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en gammal goding som förtjänar att publiceras här)


Sotare

jag skulle kunna blåsa bort
allt det svarta ur ditt hjärta
bara för att göra din dag ljusare
och jag skulle kunna bygga ett litet hem
precis utanför din bröstkorg
som en friggebod eller så
bara för att aldrig vara långt borta
du skulle kunna knacka på min dörr
och jag skulle aldrig be dig vänta ett ögonblick
du skulle få gå direkt in
jag skulle bjuda dig på en kopp värme
med en rågad matsked närhet i
och kärlekskaka som dopp
vi skulle prata om livet
och somna tillsammans under månen
i hängmattan på min veranda




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 1419 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-12 14:07



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Den här var underbar! Så härligt kärleksfull! Jag har en vän nu som är i stort behov av hjälp, så den här värmde! Mycket väl värd en stjärna.
2010-10-29

  Yrre VIP
Förtrollande och så full av innerlig värme att man inte vet vad!
2010-10-29

  Postgård
alldeles alldeles underbar

så mjukt
en sån öppen och hängiven kärlek

"och jag skulle kunna bygga ett litet hem
precis utanför din bröstkorg
som en friggebod eller så
bara för att aldrig vara långt borta"

Blir alldeles lugn

Tack!
och bokmärker
2010-10-06

  Anna*
Heeelt underbar! Gillar och applåderar länge och väl =0)
2010-09-19

  Uppnerhögervänster
Sockersött!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii