Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han



han
slog hål på jordytan
underifrån
strax nedanför din höga cigarettrök

kravlade sig upp
slet bort ett par maneter
ur knävecken
torkade sig i ögonen och bubblade:

"va fan är det här för nånting" ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-12 17:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Lite sådär
ja, klurigt
ger en lite läsbehag
ja
2010-08-20

  Sonja Sidorow Lapington
klurigt underfundigt....
2010-08-12

  Daniel_78 VIP
en inneboende ?

skön.
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP