Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enformiga dagar


när varje dag bara är en annan dag

då är det ljudet, ljuset och livet som räknas




Övriga genrer av tonsoku
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-11-21 03:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mm för mig är detta ord som sätter hopp
för om även dagar är sig lika, kan man finna det lilla i stunden,
2005-11-25

  sol
det här gillade jag! förändringar i nurummet....
2005-11-23

  Smultris
Nu blev jag full av tankar och vemod... Du fångade mycket med dessa rader.
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku